Activiteiten

Maatschappelijke Dienstverlening

Activiteiten

 

PARTICULIEREN • BEDRIJVEN • ORGANISATIES

 

Het contact met de natuur en haar elementen in combinatie met activiteiten brengt altijd weer een dynamiek op gang. Enerzijds vinden we er onze rust en anderzijds kunnen we onze uitdagingen ontmoeten. Hierin streven mensen allemaal iets anders na en dat maakt het ook zo leuk. De activiteiten die Care2enjoy verzorgt worden in samenwerking met gecertificeerde en ervaren partners georganiseerd. Meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Neem contact op met info@care2enjoy.nl

Zeilen op Zeeuws blauw

 

Altijd al eens willen zeilen? De vrijheid willen ervaren van de wind in de zeilen? Zelf koers bepalen in afstemming met de natuurlijke elementen? Care2enjoy biedt u deze mogelijkheid onder begeleiding van een ervaren bemanning. U kunt meevaren, een dagje uit met het gezin, leren zeilen, teambuildingprojecten realiseren, alles is mogelijk in overleg. Maak uw wens kenbaar en Care2enjoy zorgt voor een onvergetelijke invulling. 

Duiken in Zeeland

 

Zeeland leent zicht uitermate goed voor deze onderwatersport. Er zijn veel verschillende duikstekken die een verscheidenheid aan onderwaterleven bieden. Duiken op plaatsen waar anderen niet kunnen komen? Geen overvolle parkeerplaatsen? Care2enjoy maakt het mogelijk direct op plek van bestemming te duiken.  Mocht u kennis willen maken met duiken dan behoren een introductieduik en opleidingen tot de mogelijkheden. 

Kanovaren

 

Op zoek naar een unieke natuurbeleving in alle vrijheid vanuit een kano of zeekajak? Nieuwsgierig naar plekken die voor anderen vaak niet of minder toegankelijk zijn? Kanovaren kan zowel een sportief als een rustgevend element in zich hebben. Care2enjoy biedt u de mogelijkheid een uitdagende kano (kampeer) tocht te maken op het Grevelingenmeer of het Veerse Meer. Naar wens zijn andere locaties uiteraard ook mogelijk.

 

***

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

 

(Albert Einstein)

 

***

 

Copyright © 2018 All Rights Reserved | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden