Begeleiding & zorg

Maatschappelijke Dienstverlening

Maatschappelijke dienstverlening en (zorg)begeleiding

 

PARTICULIEREN • BEDRIJVEN • ORGANISATIES

 

De diensten in maatschappelijke begeleiding & zorgverlening van Care2enjoy liggen in een breed spectrum van wonen, werken en vrije tijd. Ruime praktijkervaring is aanwezig in het werk als maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en gehandicaptenzorg. Zowel de particuliere als de bedrijfsmatige zorgvraag behoort tot het dienstenaanbod. Een particuliere zorgvraag wordt vaak voorzien vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB) waarbij de invulling geheel naar de wens van de klant vorm gegeven wordt. Voor bedrijven en organisaties kan een tijdelijke opvang van personeelstekort de reden zijn om gebruik te maken van deze dienstverlening. Care2enjoy levert gediplomeerde en gecertificeerde diensten, zodat u kunt rekenen op een professionele inzet waarbij een mensgerichte houding en integriteit centraal staan. 

Beschikbare dienstverleningen

Maatschappelijke dienstverlening

 

Naast jobcoaching is Care2enjoy graag actief in sociaal-maatschappelijke projecten waarbij ondersteuning geleverd wordt in het trainen en begeleiden van individuen of groepen met een specifieke (hulp)vraag. Care2enjoy participeert graag in initiatieven waarbij het onmogelijke mogelijk gemaakt wordt en vertrekt daarbij vanuit de talenten en middelen die voor handen zijn.

 

Samenwerking met andere pioniers geeft het sociaal-maatschappelijk verantwoord ondernemen in de huidige participatiemaatschappij een zichtbaar platform en Care2enjoy denkt en werkt hier graag aan mee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden tot samenwerking? Klik hier om contact op te nemen.

 

 

Zorgbegeleiding en maatschappelijk ondersteuning vanuit het Persoonsgebonden Budget

 

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie (budget) van de overheid waarmee mensen zelf de zorg kunnen inkopen die zij nodig hebben. Denk hierbij aan intensieve zorg, begeleiding, persoonlijke verzorging, persoonlijke verpleging, hulpmiddelen en voorzieningen. Daar komt bij dat iemand met een pgb in principe vrij is om zelf zijn/haar zorgverleners te selecteren en in te huren. Iedereen die vanwege een beperking of aandoening meer dan de gebruikelijke zorg, hulp of begeleiding nodig heeft, kan gebruik maken van een persoonsgebonden budget. Denk aan kwetsbare ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking. Ook jongeren met een aandoening, beperking of psychische problematiek komen in aanmerking voor een pgb. Meer informatie over PGB? lees verder

Zorgbegeleiding Specifieke doelgroepen en Gehandicaptenzorg

 

Hierin wordt de begeleiding voorzien voor mensen met psychische en/of gedragsproblemen, ouderen, mensen met een complexe of meervoudige beperking op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, persoonlijke verzorging, wonen, vrije tijd, school of werk. De ondersteuning is gericht op zelfredzaamheid in het dagelijks leven en/of zoveel mogelijk kwaliteit van leven behouden. Deze vorm van begeleiding vindt meestal plaats binnen organisaties en in combinatie met andere hulpverleners en instanties. Vragen over de begeleiding die u graag wilt organiseren? Klik hier om contact op te nemen.

 

 

Zorgbegeleiding bij bedrijven en organisaties


De dienstverlening van Care2enjoy is tevens voor de tijdelijke invulling van diensten bij zorgorganisaties beschikbaar. Bijvoorbeeld gedurende een zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of andere redenen die een personeelstekort doen ontstaan. De werkzaamheden worden in principe op afroep en bij beschikbaarheid geleverd. Afspraken voor een langere termijn overeenkomst in overleg. Meer weten over beschikbaarheid en tarieven? Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie.

 

***

Winaars zijn niet de mensen die nooit falen.

Het zijn de mensen die nooit opgeven

 

***

Copyright © 2018 All Rights Reserved | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden