Over Care2enjoy

Maatschappelijke Dienstverlening

Over Care2enjoy

 

Even voorstellen...

 

Sinds 2015 werk ik als zelfstandige onder de naam Care2enjoy. In de jaren ervoor zijn mijn praktijkervaringen in zowel opleidingen als werkbetrekkingen zeer divers geweest. De sportacademie was het startpunt van mijn arbeidspad en vanuit daar zijn opvolgend de Koninklijke Marechausse, gezondheidstherapeut, persoonlijk begeleider GHZ/MMZ en sociaal-maatschappelijk werker de trajecten geweest die me tot hier hebben gebracht. Deze diversiteit komt voort uit mijn, van nature aanwezige, enthousiasme en optimisme om nieuwe ontwikkelingen te onderzoeken. 


Ik doe waar ik blij van word en deel mijn ervaringen graag met anderen. Dit credo werd tevens mijn inspiratie voor Care2enjoy. Als datgene wat we doen op welk gebied dan ook met voldoening vorm gegeven kan worden is de kans dat we genieten van onze inspanningen des te groter.


Mijn dienstverlening strekt zich uit in verschillende disciplines te weten: Jobcoaching, Teamcoaching, (zorg)begeleiding, Activiteiten. Voor alle aangeboden disciplines zijn vanzelfsprekend de benodigde opleidingen en registraties aanwezig. Meer weten over deze diensten? De links in het hoofdmenu helpen je verder.

 

Met vriendelijke groet,

Dyanne Groen

 

 

 

 

 

***

Degene die valt en weer op staat,

is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is

 

***

Copyright © 2018 All Rights Reserved | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden