Teamcoaching

Maatschappelijke Dienstverlening

TeamcoachingOp welke wijze kan samenwerking leiden tot de gewenste resultaten? Wanneer is het werken in een team een plezierig, effectief en efficiënt? Welke talenten zijn er in het team aanwezig? Worden die ook allemaal benut? Worden de gestelde doelen gehaald? 


Veel vragen die gesteld kunnen worden in het kader van teamwerk of dit nu voor langere of kortere duur is. Om samen met anderen tot een geïnspireerde samenwerking te komen zijn verschillende voorwaarden het onderzoeken waard. Teamwerk is genieten als het resultaat meer is dan de som der delen. Dan kunnen bruggen worden gebouwd, obstakels worden overwonnen en er ontstaat ruimte voor nieuwe perspectieven.


In veel bedrijven wordt steeds meer aandacht gegeven aan teamprocessen.  De kwaliteiten van elk teamlid dragen bij aan de totaliteit van het systeem. Hoe kun je deze ontdekken en op een strategische wijze inzetten in je team? Meer weten over de mogelijkheden het beste uit je team(s) te halen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.Deze dienstverlening is StiR geregistreerd. 

***

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes

(Henry Ford)

 

***

 

Copyright © 2018 All Rights Reserved | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden